MHP A.Adayı Kalkan, Başkan Şevik’i ziyaret etti
Buldan’da konservatuar hazırlığı
Mart 31, 2023

MHP A.Adayı Öncel’den Başkan Şevik’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili aday adayı Murat Naci Öncel, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Başkan Şevik, aslen Buldanlı olan Öncel’e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Murat Naci Öncel’i makamında konuk etti. MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Benli ile Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert’in de katıldığı ziyarette Öncel, Başkan Şevk’e seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Şevik, önümüzdeki süreçte Milletvekili Aday Adayı Murat Naci Öncel’e başarı dileklerini ileterek, “Bu görevler güzel görevler. Milletimize, şehrimize ve ülkemize hizmet etme noktasında olan tüm aday adaylarımızı başarılar dilerim” dedi.