Garip, Buldan’da Çarşı-Pazar gezdi
Nisan 13, 2023
Bozalan’da çalışmalarımız hızla devam ediyor
Nisan 14, 2023

Başkan Şevik,milletvekili adayı Ök’ü ağırladı


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti Milletvekili ve 28. Dönem Denizli Milletvekili Adayı Nilgün Ök’ü kabul etti. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı tüm adaylara başarılar dileyen Başkan Şevik, Milletvekili Adayı Ök ile birlikte pazaryeri ve esnaf ziyareti yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yeniden AK Parti Denizli Milletvekili adayı olarak listede yerini alan Milletvekili Nilgün Ök, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, BBP İlçe Başkanı Nursel Fırtına, belediye meclis üyeleri ve MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevik, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin adaylara, Denizli’ye bölgeye ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Başkan Şevik, daha sonra Perşembe günleri kurulan semt pazarı ile ilçe esnafını ziyaret eden Milletvekili ve 28.Dönem Denizli Milletvekili adayı Nilgün Ök’e eşlik etti. İftarlık alışverişini de pazar esnafından yapan Milletvekili Adayı Ök ve AK Parti İlçe yönetimi misafirperverlikleri için Başkan Şevik’e teşekkür etti