Başkan Şevik’ten 23 Nisan mesajı
ÇEKÜL Akademi, başladı
Nisan 25, 2023

Buldan’da 23 Nisan kutlamaları

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreni yapıldı.
Alanyazı Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Çelenk Sunma töreni, İlçe Milli Eğitim Ömer Kölemen’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesiyle sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları , Kaymakam Tayfun Deli ve Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’in katılımıyla Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun hazırladığı programla devam etti.

Törende, ilçe genelindeki okullararası düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.