2.etap doğal gaz bilgilendirme toplantısı yapıldı
Mayıs 3, 2023
Milletvekili Özkan, Başkan Şevik’i ziyaret etti
Mayıs 8, 2023

Başkan Şevik,pazarcı esnafını ziyaret etti


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geleneksel hale getirdiği semt pazarı ziyaretlerinin birini daha gerçekleştirdi. Her hafta Perşembe günleri kurulan, bölgenin en büyük ve kalabalık semt pazarı olan Buldan pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şevik, esnaftan bu kez 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP’nin Denizli Milletvekili adaylarına destek istedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği geleneksel pazaryeri ziyaretlerinin birini daha gerçekleştirdi. Bölgenin en çok ilgi gören ve kalabalık semt pazarı olma özelliği taşıyan Buldan pazarını gezen Başkan Şevik, esnafa “Hayırlı işler” diledi, alış veriş yapan hemşehrileriyle de sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Şevik, “Esnafımızın ve hemşehrilerimizin sıkıntılarını dinlemek, çözüme kavuşturmak ve hal hatır sormak amacıyla sık sık esnafımızı ziyaret ediyoruz, her hafta Perşembe günleri kurulan semt pazarı ziyaretimizi ise geleneksel hale getirdik. İlçemizde hizmet veren tüm esnafımızın en ufak şikayetlerini dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.
Esnafı sık sık ziyaret ederek hal hatır soran, sıkıntılarını dinleyen Başkan Şevik, bu kez 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı Denizli Milletvekili adayların destek istedi.