Milletvekili Özkan, Başkan Şevik’i ziyaret etti
Mayıs 8, 2023
Başkan Şevik, esnaf ziyareti
Mayıs 10, 2023

Başkan Şevik,doğal gaz çalışmalarını inceledi


Başkan Şevik, doğal gaz çalışmalarını inceledi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gölbaşı Mahallesi’nden başlayan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde devam edecek olan doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi. CNG tesisini de ziyaret eden Başkan Şevik, “Çalışmalar program dahilinde devam ediyor. Vatandaşlarımız, Enerya yetkilileri dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar etmesinler” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gölbaşı Mahallesi’nde devam eden doğal gaz alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların program dahilinde ilerlediğini dikkat çeken Başkan Şevik, “Buldan’ın 10 yıllık hayalini gerçekleştirdik ve Buldan’a doğal gazı getirdik. Gölbaşı Mahallemizde planlanan sokak ve caddelerdeki çalışmalar tamamlandığında Cumhuriyet Mahallemize geçilecek. Cumhuriyet Mahallesinde planlama çalışmalarını sürdüren Enerya yetkililerinin açıklamaları dışındaki söylentilere itibar etmesin” dedi.

2007-2014 başkanlık döneminde olduğu gibi 2019 seçimlerinin ardından göreve geldiği günden itibaren kamu yatırımlarını Buldan’da çekmek ve çalışmaları kolaylaştırmak için tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyleyen Başkan Şevik, şöyle devam etti:

“ Belediyelerimizin arsalarını, geçtiğimiz dönemde SGK, Halk Eğitim, Meslek Yüksek Okulu, Kredi Yurtlar Kurumu ve TOKİ konutu gibi birçok kamu binalarının yapımı için bedelsiz olarak tahsis ettik. Bugün de ilçemize kazandırılan 126 TOKİ konutu, 6 derslikli anaokulu ile Enerya CNG İstasyonu arsasını belediye olarak biz tahsis ettik. Tüm gayretimiz Buldan’ın hak ettiği hizmeti alması. Belediye hizmetlerimizin yanı sıra kamu yatırımlarına verdiğimiz destekler sayesinde bugün Buldan planlanan tarihten en az 2 yıl önce doğal gaza kavuştu ve kullanmaya başladı. Aynı şekilde çalışmaların hızla ilerlemesi ve kullanımın genişlemesi için belediye olarak da imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Tarihi, kültürü ve doğası ile turizm merkezi olan yeşil Buldan, doğal gaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte temiz havası ile de bölgenin gözde ilçesi olacak.”