Başkan Şevik, esnaf ziyareti
Buldan, Pamukkale’ye çıkarma yaptı
Mayıs 11, 2023

Başkan Şevik’in Engelliler Haftası mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, engelli bireylerin ve ailelerinin hayatlarının her alanında yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Şevik, “İçinde olduğumuz 10-16 Mayıs Engelliler haftası aslında bir farkındalık haftası. Gerek doğuştan, gerekse sonradan oluşan fiziksel engeller neticesinde hiçbir vatandaşımız sosyal hayattan mahrum kalmamalı. Buldan Belediyesi olarak engelli bireylerimizin hayatın her alanında daha çok yer almalarını sağlamak için derneklerimizle ve ailelerle işbirliği halinde gerekli çalışmalar yapıyor, onları her konuda desteklemeye devam ediyoruz. Engelli bireylerimizin ve ailelerinin Buldan’ımızda hiçbir engelle karşılaşmamaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.