Başkan Şevik’ten 19 Mayıs mesajı
Mayıs 18, 2023
Süleymanlı’ya önemli iki yatırım
Mayıs 20, 2023

19 Mayıs törenlerle kutlandı


Buldan’da Alanyazı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi’nin hazırladığı programla devam etti.

Buldan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, törenlerle kutlandı. Alanyazı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan kutlamaları, Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programla devam etti.
Programa, Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, eşi Tuğçe Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Peçenek, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kölemen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi öğrencileri, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Atatürk’e Cevabı’nı okundu.

Başkan Şevik, öğrencilerin ve Buldanlı hemşehrilerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramlarını kutlayarak,” Buldan Belediyesi olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ATATÜRK KIYAFETLERİ İLE SAHNEYE ÇIKTI
Üzerinde Atatürk fotoğrafı ve “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun” yazılı tişörtlerle sahneye çıkan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi, büyük alkış aldı.

SPORCULAR MADALYALARI VERİLDİ
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği okçuluk, dart, masa tenisi ve karate turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri protokol ödülleri tarafından verildi.

Tören, öğrencilerin resmigeçit töreni ile sona erdi.