İlçe Protokolü Yaya Güvenliği için nöbet tuttu
Hibe fidanlar toprakla buluşuyor
Nisan 2, 2021

Başkan Şevik, çalışmaları yerinde inceledi

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, ilçe merkezinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe ve Kültür Merkezi inşaat alanını gezen Başkan Şevik’i Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Ekrem Uludağ, Plan ve Proje Müdürü Zeliha Akyol eşlik etti.
Belediye birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Şevik, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe ve Kültür Merkezi inşaatının en kısa zamanda tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacağını söyledi.
Başkan Şevik daha sonra Sanayi Sitesi’nde yapılması planlanan yeşil alan ve park yerinde incelemelerde bulundu. Sanayicilerin hurdalığı haline gelen atıl durumdaki alanda ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yapılacağını açıklayan Başkan Şevik, “Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize yeni bir yeşil alan kazandıracağız” dedi.