Başkan Şevik, MÜSİAD üyelerini ağırladı
Mart 6, 2022
Belediye Başkanımız Şevik’in 8 Mart mesajı
Mart 8, 2022

Zabıtadan, marketlerde yağ denetimi


Buldan Belediyesi zabıta ekipleri, yağ fiyatlarına zam yapılacağı iddiasıyla stokçuluk yapılmasının önüne geçmek için ilçe genelinde faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimler gerçekleştirdi

Buldan Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde temel gıda ürünlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, son günlerde yağ fiyatlarına zam yapılacağı iddiasıyla stokçuluk yapılmasının önüne geçmek için ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerin aralıksız süreceğini belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Son günlerde ayçiçek yağı başta olmak üzere yağ çeşitlerinde spekülatif ve haksız fiyat artışlarına şahit olmaktayız. Buna ilçemizde izin vermeyeceğimiz bilinmelidir. İlçemizde faaliyet gösteren işletmelerimizin vatandaşların yanında olacağına inanıyoruz. Fakat olası ihlallere karşı fahiş fiyat farkı oluşan ürünler, raf ve kasa fiyatları arasındaki fark ile etiketsiz ürünler ve stokçuluk yapılması gibi konularda zabıta ekiplerimiz vasıtasıyla denetimlerde bulunduk. Vatandaşlarımızı haksız fiyat artışlarına karşı kararlı bir şekilde korumak için denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.