Buldan’dan 1 yardım TIR’ı daha yola çıktı
Şubat 11, 2023
“Vatandaşlarımız talep etti, biz de yapıyoruz”
Şubat 16, 2023

Buldan’ın kanayan yarasına neşter

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bir çok trafik kazasının yaşandığı Yeni Mahalle Celal Bayar Caddesi Mezarlık Kavşağı’nda düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Ayrıca Belediye Konutları arasındaki yaklaşık 200 metrelik yolda genişletme çalışmalarının da başlandığını açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kavşak ve yol genişletme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Şevik, Ocak ayı içerisinde alt yapısı gerçekleştirilen kavşak ve yol genişletme çalışmaların tamamlanması ile mezarlık kavşağında meydana gelebilecek olası trafik kazalarının önüne geçilmiş olacağı gibi yolun daha geniş ve rahat bir şekilde hizmet vereceğini söyledi.