Türkeş Parkı çevre düzenlemesi devam ediyor
Şubat 28, 2023
Başkan Şevik’ten 8 Mart mesajı
Mart 8, 2023

Berat Kandiliniz mübarek olsun

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Berat Kandili’nin manevi temizlenmeye, vicdani doğrulmaya, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, Buldanlı hemşehrileri başta olmak üzere tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
Manevi arınmanın, günahlardan aklanmanın, ilahi af ve mağfirete layık olabilmenin müstesna zamanlarından birisi olan Berat Kandil’inde kurtuluşa erişilmesi temennisinde bulunan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mesajında şu ifadelere yer verdi:
” Kutsal geceler iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır. Ramazan ayının müjdecisi olan, kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir.
Berat Kandili’nin manevi temizlenmeye, vicdani doğrulmaya, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını, huzur, saadet ve barış arayışına müessir katkılar sağlamasını dileyerek, Buldanlı hemşerilerimin ve tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini gönülden kutluyor, depremde hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza şifa, milletimize de baş sağlığı diliyorum.
Rabbim, milletimizi ve ülkemizi her türlü kaza, bela, afet, musibet ve fenalıktan korusun. Berat Gecemiz mübarek olsun.”