Buldan trafiğinde yeni dönem: Park yasağı
Mart 23, 2023
MHP A.Adayı Keskin, Başkan Şevik’i ziyaret etti
Mart 24, 2023

Buldan Kırsalında Spor Sahaları Çoğalıyor


Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapması amacıyla halı sahalarının yanı sıra voleybol, basketbol ve tenis kortlarının da yer aldığı spor sahaları için kolları sıvadı.

Buldan belediye Başkanı Mustafa Şevik, kırsaldaki gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Başkan Şevik’in girişimleriyle, kırsal mahallelerde yaşayan gençler için 5 mahalleye 5 halı saha yatırımlarının ardından 5 mahalleye de 5 basketbol, voleybol ve tenis kortu yapımına başlandı.
İlçeye bağlı Bölmekaya, Türlübey, Kovanoluk, Sarımahmutlu ve helvacılar Mahallelerinde halı sahaları tamamlanarak gençlerin hizmetine sunduklarını açıklayan Başkan Şevik, kırsal mahallelerin temel ihtiyaçlarının yanında sosyal faaliyet alanı ihtiyacını da gidermeye çalıştıklarını belirtti.
Bölmekaya, Yenicekent, Derbent, Gölbaşı ve Hasanbeyler mahalleleri olmak üzere 5 mahallede çok amaçlı spor sahası yatırımlarının devam ettiğini belirten Başkan Şevik, “Bölmekaya ve Yenicekent mahallelerimizde basketbol, voleybol ve tenis sahası çalışmalarımız tamamlandı. Basketbol potası, voleybol ve tenis filelerinin kurulumu yapıyoruz. Gölbaşı, Derbent ve Hasanbeyler mahallelerinde zemin etüt çalışmalarını gerçekleştirdik. En kısa zamanda çok amaçlı spor sahalarını tamamlayarak gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Başkan Şevik, “Gençlik ve Spor Bakanlığımıza gençlere hizmet yolunda bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Halı sahalarımız ve çok amaçlı spor sahalarımız kırsaldaki gençlere şimdiden hayırlı olsun. Buldan Belediyesi olarak, ihtiyaçlar ve program dahilinde kırsal mahallelerde çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.