Bozalan’da çalışmalarımız hızla devam ediyor
Nisan 14, 2023
Başkan Şevik, işyeri açılışına katıldı
Nisan 14, 2023

DOYEG iftarda muhtarlarla bir araya geldi

Buldan Doku Yerel Eylem Grubu Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının ilçe temsilcileri, kamu kurum ve kurulların müdürleriyle bir araya geldi.

Kamu, özel sektör ve sivil toplum temsilcilerinin katılımıyla kurulan Buldan Doku Yerel Eylem Grubu Derneği’nin (DOYEG) Güzelleştirme Vakfı Düğün Salonu’nda verdiği iftar yemeğine, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Müdür Yardımcısı Saffet Üge, İlçe Müdürü ve DOYEG Başkanı Serdal Uğur, mahalle muhtarları, sivil toplum ve siyasi parti ilçe temsilcileri ile DOYEG üyesi kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Buldan’da kırsal alanlarda uzun vadede sürdürülebilir kalkınmaya temel hazırlamak amacıyla oluşturulan ve kamu-özel ortaklığı olan DOYEG’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Şevik, “Ramazanı şerifin ve yaklaşan Kadir Gecesi’nin Buldan’ımıza, vatanımıza, milletimize ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Allah kabul etsin” dedi.
DOYEG Başkanı Serdal Uğur ise iftar yemeğine katılan mahalle muhtarları ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür etti, derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.