Başkan Şevik, esnafı ziyaret etti
Kasım 11, 2023
Gölbaşı’ndan Başkan Şevik’e teşekkür
Kasım 13, 2023

Anaokulu öğrencilerini bekliyor


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in girişimleriyle tahsis edilen arsa üzerine inşa edilen 6 derslikli Anaokulu inşaatı tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devri gerçekleştirildi. Anaokulun 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde öğrenci kayıtlarına başlanacağı kaydedildi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in girişimleriyle ilçeye kazandırılan 6 derslikli anaokulu inşaatı tamamlandı. Buldan Belediye Meclisi’nce alınan karar doğrultusunda ücretsiz olarak tahsis edilen Gölbaşı Mahallesi’ndeki 2 bin 700 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen anaokulu minik öğrencilerini bekliyor. Anaokulun, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde öğrenci kayıtlarına başlayacağı belirtirdi.
Başkan Şevik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen “Okul Öncesinde Seferberlik” projesi kapsamında yapımına başlanan 6 derslikli anaokulunun TOBB’un da katkılarıyla Buldan’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Anaokulun eğitim-öğretime başlamasıyla birlikte ilçede önemli bir ihtiyacın karşılanmış olacağının da altını çizen Başkan Şevik,” En önemli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizin tüm çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde birçok alanda hizmet ediyor ihtiyaçları gideriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için önemli, çünkü onlar bizim geleceğimiz” dedi.
Başkan Şevik, Buldan’ın geleceği olan çocuklar için hayata geçirilen anaokulun yapımında emeği geçen Belediye Meclisi üyeleri başta olmak üzere TOBB ve birliğe bağlı ticaret odalarının yönetimine teşekkür etti.