Hibe fidanlar toprakla buluşuyor
Nisan 2, 2021
Buldan Kent Konseyi BELKÜM’de toplandı
Nisan 7, 2021

Başkan Şevik, esnaf ziyaretlerine devam ediyor


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Vatan Sanayi sitesindeki işyerleri ile oto santral garajda minibüsçü esnafını ziyaret etti. Esnafa maske ve dezenfektan dağıtan Başkan Şevik, kovid-19 kurallarını hatırlattı, “sevdiklerimizin sağlığı ve kendi sağlığımız için kurallara uyalım” çağrısında bulundu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şevik, Zabıta Müdürü Hasan Ertan ve zabıta personeli ile birlikte ilk olarak oto santral garajını ziyaret ederek burada minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Burada Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kırık ve minibüs şoförleriyle uzun süre sohbet eden Başkan Şevik, oto santral garajı ile ilgili istek ve taleplerini dinledi. Minibüsçülere, içerisinde maske ve dezenfektan bulunan paket dağıtan Başkan Şevik, özellikle korona virüs (Covit-19) tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiğini hatırlan Başkan Şevik, bu sayede korona virüsle mücadelenin daha rahat olacağını kaydetti. Başkan Şevik daha sonra oto santral garajı içerisinde tatbikata hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek, başarılar diledi.

VATAN SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ
Başkan Şevik, daha sonra Buldan’ın 3. Sanayi sitesi olan Vatan Sanayi Sitesi’ne geçti. Burada ilk olarak yeni açılan ve yüzlerce kişiyi istihdam edecek olan Boyahaneyi ziyaret ederek işletmecisi Erkan Dereköylüoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti. Boyahane ile ilgili Başkan Şevik’e bilgi veren Dereköylüoğlu, kısa bir süre önce üretime başladıklarını ve Buldan’da olmaktan memnun olduklarını belirtti. Yatırımlarını büyüterek daha çok istihdam sağlayacaklarını da belirten Dereköylüoğlu, Başkan Şevik’e ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Vatan Sanayi sitesindeki diğer işyerlerini de ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Şevik, bir işyerinden ipliklerin sarıldığı boş liverti (Levent) , araca yüklemeye çalışan işçilere yardım etti.