Başkan Şevk’in mutlu günü
Ekim 10, 2021
Başkan Şevik, Lezzet Durağı’nın açılışını yaptı
Ekim 12, 2021

Buldan’dan memnun ayrıldılar

Denizli Hayvan Hakları İnisiyatif Platformu Sözcüsü Bülent Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Belediyenin barınaktaki ve sokaktaki can dostlarımız için çalışmalarını yerinde inceleyen Platform üyeleri, Buldan’dan memnun ayrıldı.

Denizli’nin farklı noktalarında besleme, bakım, tedavi, sahiplendirme gibi çalışmalar yürüten 3 farklı sivil toplum örgütünün birleşmesinden oluşan Hayvan Hakları İnisiyatif Platformu Sözcüsü Bülent Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Belediye ve STK işbirliği ile sokaktaki can dostlara daha sağlıklı ortamların sağlanabileceğinin vurgulandığı ziyarette Başkan Şevik, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Belediye’nin sözleşmeli veteriner hekimi Hayal İnci ile birlikte sokak hayvanlarına hizmet verdiklerini, barınağın fiziki şartlarını iyileştirilerek hasta ve yaralı hayvanların tedavilerinin daha iyi şartlarda yapıldığını söyleyen Başkan Şevik, “Gerek barınağımızdaki, gerekse sokaktaki sevimli dostlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bakım Evi, Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi yapımı için de start verildi” dedi.

BAŞKAN’DAN BULDANLILARA ÇAĞRI
Son yapılan çevre düzenlemesiyle rengarenk bir görünüme kavuşan Sokak Hayvanları Barınağı, dikkat çekiyor. Başkan Şevik, ” Buldanlı hemşehrilerimizin dikkatini çekmek istiyoruz. Çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan vatandaşlarımızı barınağımıza bekliyoruz. Gelsinler, oradaki can dostlarımızı sevsinler, ilgilensinler, hatta sahiplensinler” diyerek çağrıda bulundu.
Hayvan Hakları İnisiyatif Platformu üyelerine, Buldan dokuması ürünlerden hediye eden Başkan Şevik, “Dokumanın Başkenti Buldan” adlı kitabını imzaladı.
Sokaktaki canlar için belediye ile birlikte çalışmak istediklerini vurgulayan Hayvan Hakları İnisiyatif Platformu Sözcüsü Gökçe, “Buldan’da,Bakım Evi, Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi için startın verilmiş olması bizleri sevindirdi” dedi.
Ziyaretin ardından Belediye Sokak Hayvanları Barınağı ile beslenme odaklarını yerinde inceleyen Platform üyeleri, Buldan’dan memnun ayrıldı.