İTÜ öğrencileri, Buldan konaklarını inceledi
Ekim 16, 2021
“Buldan’ın her sokağı bir eğitim atölyesi”
Ekim 18, 2021

Başkan Şevik’ten Mevlit Kandili Mesajı


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şevik mesajında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in, dünyayı teşrifleriyle kainata; huzur, barış, mutluluk ve rahmet getirdiğini söyledi.

Başkan Şevik “Bugün adalet ve ahlakın; cömertlik ve hoşgörünün; iyilik ve temizliğin; huzur ve selametin ilahi burcu olan Efendimizin doğum günüdür. İnsanlık, Hazreti Peygamber’in reçetesine her geçen gün daha çok ihtiyaç duymaktadır. O’nun doğumu mübarek ve muhteşem bir nimetimiz; O’nun tebliği, O’nun vahiy sıcaklığı manevi kılavuzumuzdur. İstismar edilen barış kavramı Efendimizle gerçek manasını bulmuş, her neviden kötülük ve kötü davranış O’nunla mahkûm edilmiştir. Ne mutlu bizlere ki, O’nun ümmetindeniz. Ne mutlu bizlere ki, O’nun izinden yürüyor, mirasıyla övünüyor ve buna layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Şevik mesajında, “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin, vatanımıza, milletimize ve İslam Alemine, sağlık, mutluluk, bereket ve huzura vesile olmasını Yüce Rabbimiz’ den niyaz ediyorum. Bu vesileyle hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Mevlit Kandili’ni tebrik ederim” ifadelerine yer verdi.