Tarihi ev, küllerinden yeniden doğacak
Şubat 23, 2022
TKB’den hibe desteği
Şubat 25, 2022

Araç parkımız güçleniyor

Buldan Belediyesi, araç parkını güçlendirmeye devam ediyor
Buldan Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Buldan Belediyesinin kendi kaynaklarıyla satın aldığı 2 yeni çöp kamyonu ile 2 adet traktör Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için, araç parkımızı güçlendiriyoruz” dedi.
Hizmet kalitesini ve kapasitesini arttırmak amacıyla araç parkını güçlendiren Buldan Belediyesi, kendi kaynaklarıyla satın aldığı 2 adet yeni çöp toplama ve taşıma kamyonu ile 2 adet traktörü halkın hizmetine sundu. Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen araçların tanıtım törenine, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Müftüsü Yasin Sadettin Yıldız, Cumhur İttifakı’nın ilçe temsilcileri ile belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve personel katıldı.
Araçlar, kurban kesimi ve Müftü Yasin Sadettin Yıldız’ın okuduğu dua ile hizmete girdi. Başkan Mustafa Şevik, “Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir buldan için çalışıyoruz. İlçemiz temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet 8+1 metreküp hacminde hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama ve taşıma hizmet aracı ile ilçe genelinde temizlik, park ve bahçeler hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet traktörü daha belediyemize kazandırdık” dedi.
Törende yeni hizmet araçların daha alınacağının müjdesini veren Başkan Şevik, “ Halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç parkımızı daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.