Buldan’da bir asırlık coşku
Eylül 4, 2022
DOĞAL GAZDA GERİ SAYIM BAŞLADI
Eylül 9, 2022
Buldan’da bir asırlık coşku
Eylül 4, 2022
DOĞAL GAZDA GERİ SAYIM BAŞLADI
Eylül 9, 2022

ASIRLIK COŞKUYA MUHTEŞEM FİNAL

Buldan’da 100’üncü yıl etkinliklerinde final coşkusu yaşandı

Buldan’ın Yunan işgalinden kurtuluşunun 100.yıl dönümü, uzun yıllar unutulmayacak nitelikte önemli etkinlik ve konserlere sahne oldu. Buldan Belediyesi tarafından organize edilen ve üç gün devam eden 100.yıl etkinlerinin son günü sevilen sanatçı Lara, şarkılarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan söyledi. Lara, seslendirdiği “Türkiye’m” türküsü ile Buldanlılara unutulmaz 100.yıl coşkusu yaşattı.

KEKİK İÇTİ, BORNOZA SARILDI TÜRKÜ SÖYLEDİ

Sahnede bol bol kekik içen ve sık sık gençlere ve çocuklara kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını öğütleyen sevilen sanatçı Lara, Buldan’ın geçmişi bin yıl öncesine dayanan dokumasından bahsetti, şarkılarını bornoza sarılarak söyledi. Sevilen sanatçı Lara, bu hareketiyle bir kere daha Buldanlıların gönlünü kazandı.

ÂŞIKLAR MEST ETTİ

Ayrıca 100.yıl etkinlikleri kapsamında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Âşıklar Bayramı’nda Denizlili Ozan Nihat, Gümüşhaneli Yaşar Demiroğlu, Manisalı Osman Feryadi, Adana’dan Süphandereli, Konya’dan Nuri Şahinoğlu, Kahramanmaraş’tan Ballıozan ile Azerbaycan’dan Peri Hasanova ve Kırgızistan’dan Gülira Kasymkulova, okudukları şiirler ve Anadolu’nun çeşitli yörelerinden seslendirdikleri türkülerle dinleyenleri mest etti.