Buldan’dan Macaristan’a dostluk eli
Eylül 29, 2022
Başkan Şevik, Amatör Spor Haftasını kutladı
Ekim 4, 2022

Milletvekili Akkal Buldan’ı ziyaret etti

BAŞKAN ŞEVİK VE MİLLETVEKİLİ AKKAL ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Buldan’ı ziyaret eden Manisa Milletvekili Tamer Akkal, ilçe esnafını ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.

AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Buldan’ı ziyaret eden Manisa Milletvekili Tamer Akkal, ilk olarak AK Parti İlçe binasında partililerle bir araya geldi, daha sonra Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.
Buldan’ın Cumhur İttifakı’nın en iyi tesisi edildiği ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “Arkadaşlarımızın hepsi sistemi çözmüş ve seçim kazanmış insanlar. Buldan, gerek demokratik yapısı, gerekse Türkiye’nin bekası için Cumhur İttifakı’nın gerekliliğinin bilinciyle hareket eden bir ilçe olması nedeniyle önemli bir konuma sahiptir. Bunun idrakinde ve gerekliliğini yapacaktır. Belediye Başkanı olarak Cumhur İttifakı ilçe başkanları, yönetimi ve meclis üyelerimize şükran borcum var. Her zaman belediye ile uyum içerisinde hareket ederek, ilçemizde güzel ve önemli çalışmalara imza attık” dedi.

Milletvekili Akkal ise, kendisini heyecanla karşılayan ilçe teşkilatına teşekkür ederek, “Buldan sağlam ellerde hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.
Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Akkal’a teşekkür ederek Buldan’ın geleneksel el dokuması ürünlerinde hediye etti, “Dünyayı Sarsan Salgınlar”,“Dokumanın Başkenti Buldan” ile son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi: Dr. Behçet Uz” kitabını imzaladı.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Başkan Şevik ve Ak Parti Milletvekili Tamer Akkal, 14 Mayıs Caddesi’nde genellikle geleneksel el dokuması ürünlerin satışını yapan esnafı tek tek ziyaret etti. Esnaf ile uzun uzun sohbet ederek, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Şevik ile Milletvekili Akkal, Belediye El Sanatları Merkezi’ni ziyaret etti, dokuma müzesi olarak kullanılan eski ceza evi koğuşlarını gezdi.

Daha sonra engelli kızıyla yalnız yaşayan Fatma Savran ile şehit polis Ercan Yangöz’ün ailesini ziyaret ederek gönüllerini alan Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kulalı’yı ziyaret ederek bilgi aldı. Milletvekili Akkal’ı Buldan gezisinde, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karaca, İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.