Teşekkürler Buldan
Şubat 9, 2023
Buldan’dan 1 yardım TIR’ı daha yola çıktı
Şubat 11, 2023

Başkan Şevik, depremzede aileyi ziyaret etti

Başkan Şevik, Buldan’a gelen depremzede aileyi ziyaret etti

Başkan Şevik, Buldan’a gelen depremzede aileyi ziyaret etti
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzede Arıkoğlu ailesi, Buldanlı akrabasının evine yerleşti. Aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Mustafa Şevik, aileye gerekli yardımın yapılacağını belirtti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile birlikte Türkiye’yi sarsan büyük felaketin ardından Buldan’a gelen ve Güroluk Mahallesi’ndeki annesinin yanına yerleşen 3 çocuklu Arıkoğlu ailesini ziyaret etti. Arıkoğlu ailesi, yaşadıkları zor anları Başkan Şevik ile paylaştı.


Buldan Belediyesi ve ilçede halkının ellerinden geldiğince depremzedelere kalacak yer ve gıda yardımında bulunabileceklerini söyleyen Başkan Şevik, “Deprem yaralarını sarmak için Buldan Kaymakamımız, Belediyemiz ve ilçe halkımız seferber oldu. Ben desteklerinden dolayı tüm Buldanlı hemşehrilerime teşekkür ederim. Afet bölgesinden tahliye edilen ve ilçemize gelecek olan depremzedelerimizi de kucaklamaya hazırız. Ben inanıyorum en kısa zamanda yaralar sarılacaktır. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın” temennisinde bulundu.