Buldan protokolü vatandaşla bayramlaştı
Nisan 22, 2023

Başkan Şevik, partililerle bayramlaştı

Başkan Şevik, MHP’de düzenlenen bayramlaşma programına katıldı
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl teşkilatının bayramlaşma programına katıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve teşkilatla bayramlaşan Başkan Şevik, “Rabbim nice bayramlarda birlikte olmamızı, daha sağlıklı ve sıhhatli günlerde birlikte olmamızı nasip etsin” temennisinde bulundu.

Ramazan Bayramı’nın birinci günü MHP İl Binasında düzenlenen bayramlaşma programına, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 28 .Dönem milletvekili adayları ve teşkilatla bayramlaşan Başkan Şevik, “30 gün oruç tuttuktan sonra, onun lezzetini erdikten sonra eski tabirle saide (Mübarek bayram) kavuştuk. Allah çok saidler, çok Ramazanlar görmeye nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu Ramazanlar, bu bayramlar tüm İslam Aleminin ve dünya insanlığın barışına vesile olur. İnşallah iki bayram arasında 14 Mayıs’ta bir bayram daha kutlarız. Rabbim nice bayramlarda birlikte olmamızı, daha sağlıklı ve sıhhatli günlerde birlikte olmamızı nasip etsin” dedi.