Başkan Şevik’in Ramazan Bayramı mesajı
Nisan 20, 2023
Başkan Şevik, partililerle bayramlaştı
Nisan 21, 2023

Buldan protokolü vatandaşla bayramlaştı


Buldan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma merasiminde, Kaymakam Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve ilçe protokolü vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Buldan Talat Tarakçı Parkı’nda gerçekleştirilen Bayramlaşma Programına, Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının ilçe temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Protokol üyeleri, törene katılan vatandaşların, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tek tek bayramını kutladı.

Tüm Buldanlıların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Tayfun Deli, “Mübarek bir ayı tamamladık, Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Allah’a şükür Buldan, garibana sahip çıkan, kardeşlik duygusunu yaşatan bir ilçe. Bayramlaşma programına halkın her kesiminden vatandaşlarımızın katılımı beni mutlu etti. Bayramlar, kardeşliğin, küslerin barıştığı güzel günlerden biridir. Yine birlik ve beraberliğin sağlandığı günlerden biridir. Hepinizin burada bir arada olması ilçe kaymakamı olarak beni mutlu ettiğini tekrar belirtmek isterim. Bayramınız mübarek olsun, nice Ramazanlar görelim” temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise konuşmasında , “Böyle ılık bir havada bir Ramazan Bayramı’nı daha idrak ediyoruz. 30 gün oruç tuttuktan sonra, onun lezzetini erdikten sonra eski tabirle saide (Mübarek bayrama) kavuştuk. Allah çok saidler, çok Ramazanlar görmeye nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu Ramazanlar, bu bayramlar özellikle Türkiye’nin, Tüm İslam Aleminin ve dünya insanlığın barışına vesile olur. Bu vesileyle hepinizi saygıyla ve istirhamla selamlıyorum. Bayramınızı tebrik eder, sağlıklı günler ömürler diliyorum. Hayırlı bayramlar” dedi.