Başkan Şevik’ten Anneler Günü mesajı
15 Mayıs Denizli’nin Gurur Günü
Mayıs 15, 2023

Başkan Şevik, oyunu kullandı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhuriyet Mahallesi’nde Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Şevik, yüksek katılımlı bir seçim olduğunu vurgulayarak “Hayırlısı olsun” dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Buldanlılar da, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ve yeni parlamento üyelerini seçmek için sandık başına gitti.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhuriyet Mahallesi’nde Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1013 numaralı sandıkta, Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.
“HAYIRLISI OLSUN”
“1013” numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren ve sandık görevlileriyle selamlaşan Başkan Şevik, “Bugün vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için geldik, oyumuzu kullandık. Türk siyasi hayatında önemli bir seçim. İnşallah milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bütün siyasi partilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Şevik, Okul bahçesinde vatandaşlarla sohbet edip çay içti, fotoğraf çektirdi.