DOĞAL GAZ DAĞITIM AĞI GENİŞLİYOR
Mayıs 16, 2023
Başkan Şevik, anaokulu inşaatını gezdi
Mayıs 18, 2023

ÇEKÜL Vakfı’ndan Başkan Şevik’e teşekkür


ÇEKÜL Vakfı tarafından düzenlenen iki önemli eğitim programına ev sahipliği yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e bir teşekkür de Tarihi Kentler Birliği (TKB) Danışma Kurulu Başkanı ve ÇEKÜL Akademi Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözer’den geldi.

Tarihi kentler Birliği’ne üye belediyelerin kentsel koruma alanında çalışan ekipleri için 25-28 Nisan tarihleri arasında düzenlediği iki önemli eğitim programı Buldan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmişti.
“Restorasyon İşlerinde İhale Süreci ve Hakediş Uygulamaları “ ile “yapı Özelliklerine Görev Müdahale Teknikleri” konularında düzenlenen eğitim programı kapsamında alan çalışmasında teknik incelemelerde bulunan ve Buldan Belediyesi tarafından yürütülen sokak sağlıklaştırma ve restorasyon uygulamalarını yerinde görme imkanı bulan uzman ekip, ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile belediye teknik ekibine teşekkür ederek, Buldan’dan memnun ayrılmışlardı.

Başkan Şevik’e bir teşekkür TKB Danışma Kurulu Başkanı ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen’den geldi. Başkan Şevik adına gönderdiği teşekkür yazısında Prof. Dr. Sözen, “TKB’ne üye belediyelerin kentsel koruma alınanda çalışan ekipleri için 25-28 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen ‘Restorasyon İşlerinde İhale Süreci ve Hakediş Uygulamaları’ ile ‘Yapı Özelliklerine Görev Müdahale Teknikleri’ başlıklı eğitimler ev sahipliğinizde ve değerli uzmanlarınızın katkı ve destekleriyle başarıyla gerçekleşmiştir. Buldan’da yürüttüğünüz tarihsel-kültürel ve doğal mirası koruma, yaşatma ve gelecek nesillere aktarma çalışmalarınızın diğer kentlerden gelen uzmanlara aktarılmış olması eğitime değer katmıştır. TKB’ne, Vakfımıza ve eğitimlerimize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

TKB’nin teşekkür yazısının kendileri ve Buldan için çok önemli olduğunu belirten Başkan Şevik, “İki önemli eğitim programının Buldan’da düzenlenmiş olması bizim için onur verici idi. Programa katılan konunun uzmanlarının Buldan’dan memnun ayrılmaları ve eğitimlerinin oldukça başarılı geçmesi bizleri ayrıca sevindirdi. Bugüne kadar yürüttüğümüz sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamalarında yapılan çalışmaların takdir görmesi ise bizlere ayrıca motivasyon sağlamıştır. Belediye olarak ilçemizin tarihi, kültürel ve doğal mirasını korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla başlattığımız sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamaları hızla devam edecektir” dedi.