Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi
Haziran 8, 2023
Başkan Şevik SKB Meclis toplantısına katıldı
Haziran 10, 2023

Başkan Şevik, öğrencilerin isteğine kayıtsız kalmadı

Buldan Belediye Mustafa Şevik, kendisinden forma isteyen öğrencilere kayıtsız kalmayarak tuttukları takımların formalarını hediye etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, öğrencilerin forma isteğine kayıtsız kalmadı. Belediye Düğün Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şevik, öğrencilere tuttuklar takımların formalarını hediye etti. Yaz tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere “Spor yapın, bir sanat dalıyla uğraşın” tavsiyesinde bulunan Başkan Şevik,”Eğitimlerinizin yanında, sporla da ilgilenmeniz takdire şayan bir durum. Bizler çocuklarımız için her türlü desteği elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı birey olarak yetişmelerini sağlamak, her dönemde onlara sahip çıkmak bizlerin en asli görevidir” dedi.

Aldıkları formanın sevincini yaşayan öğrenciler ise Başkan Şevik’e teşekkür etti.