Başkan Şevik’ten Cumhuriyet kadınlarına destek
Yeniceket’te umumi tuvaletler yenileniyor
Ekim 10, 2023

Başkan Şevik, kitaplarını imzalayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 13-22 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Denizli Kitap Fuarında, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik de kitaplarını okurları için imzalayacak. Başkan Şevik, 17 Ekim Salı günü EGS Fuar Alanı’nda Türk Ocakları Standında okurlarıyla buluşuyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Denizli Kitap Fuarı 13 Ekim’de EGS Fuar alanında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bölgenin en yoğun katılımlı Kitap Fuarında, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik de okurlarıyla buluşacak. Başkan Şevik, 17 Ekim Salı Günü Türk Ocakları Standı’nda ilk kitabı “Dünyayı Sarsan Salgınlar” ile “Dokumanın Başkenti Buldan” ve “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi: Dr. Behçet Uz” isimli kitaplarını okurları için imzalayacak. Denizli Kitap Fuarı’na tüm Buldanlıları davet eden Başkan Şevik, 13-22 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kitap Fuarı’nda kendisine de yer ayıran Türk Ocakları Denizli Şubesi Başkanı Prof.Dr. Turgut Tok ile yüzlerce yazarı okurlarıyla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.