Başkan Şevik’in Dünya Gazeteciler Günü Mesajı
Başkan Şevik, Bölge İstişare Toplantısı’nı değerlendirdi
Ekim 22, 2023

Başkan Şevik, personelinin nikahını kıydı

Başkan Şevik, personelini mutlu gününde yalnız bırakmadı
Buldan Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Zeliha Akyol’un nikahını kıyan Başkan Şevik, bir personelinin daha mutluluğuna tanık oldu.

Ailenin önemine her daim vurgu yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Buldan Belediyesinde Plan ve Proje Müdürü olarak görev yapan Zeliha Akyol’un nikahını kıydı. Hayatını Beraat Gülşen ile birleştiren Zeliha Akyol’ın nikah merasimine, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik, minik kızı Aygül Nur ve Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, belediye meclis üyeleri, mesai arkadaşlarının yanı sıra dost ve akrabaları katıldı.

Zeliha Akyol ile Beraat Gülşen’in nikahını kıyan Başkan Şevik, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Evlilik cüzdanını ise Başkan Şevik’in eşi Bahija Şevik, geline verdi.