KARAKÖY’DE HALK TOPLANTISI
Ekim 27, 2023
İki Önemli Prestijli Proje Hizmete Açıldı
Ekim 30, 2023

“Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun”


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını coşkuyla kutlarken, tarihimizin derinliklerinden süzülüp bugünlere ulaşan milli emanetler hiçbir zaman da zaafa uğratılmayacaktır” dedi.
Başkan Şevik mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Cumhuriyetimizi kurarken verdikleri mücadelede sadece vatan toprağını değil, aynı zamanda insanlık onurunu, yükselen karanlık bir zihniyete karşı da müdafaa ettiğini vurguladı.
Başkan Şevik, mesajına şöyle devam etti:
“Türkiye Cumhuriyeti; bağımsızlığını kurtarmak, hür ve müstakil yaşamak isteyen milletimizin doğrudan doğruya ruhundan doğan bir şaheserdir. Türk milletinin varlığını ve haysiyetini koruma esaslarının belirlenip ilam edildiği Cumhuriyet’in sonsuza kadar var olması her vatan evladının ahlaki sorumluluğu ve milli ödevidir. Bizim millet olarak yegane görevimiz; ülkemizi sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu refah bir Türkiye hedefine ulaştırmaktır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutlarken, tarihimizin derinliklerinden süzülüp bugünlere ulaşan milli emanetler asla zedeletilmeyecek, hiçbir zaman da zaafa uğratılmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, sevgili Buldanlıların ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”