Buldan Turizmde Cazibe Merkezi
Okçular Başkan Şevik’i ziyaret etti
Kasım 7, 2023

PİKTECH Fuarı kapılarını açıyor

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Termin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Gençay, 9 Kasım 2023 Perşembe günü Denizli’de 4.kez kapılarını açacak olan “PİKTECH 2023 Tekstil, İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili bilgi verdi.
İlçemizin geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan dokumasının ve el tezgahının da yer alacağı Fuar, Denizli EGS Fuar Alanında 11 Kasım 2023 tarihlerine kadar gezilebilecek. Başkan Şevik, fuara ziyaret etmek isteyen Buldanlı hemşehrilerimiz için perşembe günü saat 10.00’da Alanyazı Meydanı’ndan ücretsiz araç kaldırılacağını belirterek, tekstil, tekstil aksesuarları ve teknoloji alanındaki gelişmeleri yerinde görmeleri ve takip etmeleri amacıyla tüm Buldanlıları fuara davet etti.