Öğrencilerden “Anadolu Esintileri” sergisi
Kasım 9, 2023
Buldan Dokumaları, PİKTECH Fuarında
Kasım 9, 2023
Öğrencilerden “Anadolu Esintileri” sergisi
Kasım 9, 2023
Buldan Dokumaları, PİKTECH Fuarında
Kasım 9, 2023

Buldan’da10 Kasım programı belli oldu


Buldan’da Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanmasının 85. Yılı dolayısıyla Anma Programı düzenlenecek.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNMA TÖRENİ
Anma programı, 10 Kasım 2023 Cuma günü gerçekleşecek. Alanyazı Meydanı’nda saat 08.55’te gerçekleştirilecek olan Anma Töreni, Buldan Kaymakamlığı ve Buldan Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayacak. Ardından saatler 9’u 5 geçeği gösterdiğinde siren sesi eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunacak ve İstiklal Marşı okunarak bayrak yarıya indirilecek.

ALİ HAYDAR AKIN HALK KÜTÜPHANESİ SALONUDA DÜZENLECEK ANMA PROGRAMI
Buldan Ali Haydar Akın Halk Kütüphanesi Salonu’nda Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu tarafından hazırlanan Atatürk’ü Anma Programı saat 09.30 ‘da saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak.
Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85.yıl dönümü programı Atatürk ile ilgili film sunumu, Protokol konuşmaları, Atatürk ile ilgili şiirlerin okunması, Atatürk Neredesin? Oratoryosu, Atatürk’ün sevdiği şarkıların dinletisi ve ödül töreni ile devam edecek.