PAÜ’lü öğrenciler Buldan’ı ziyaret etti
Kasım 17, 2023
BULDAN’DA RESİM VE EBRU KURSUNA BÜYÜK İLGİ
Kasım 21, 2023

Buldan Belediyesi’nden bir ilk daha


KİTAP TANITIM GÜNLERİ DÜZENLENİYOR
Buldan Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kitap Tanıtım Günleri” düzenliyor. Çocukları, gençleri ve her yaştan Buldanlıyı okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen kitap tanıtım günlerinin ilk konuğu çocuk kitapları yazarı eğitimci Bahar Kelci, 25 Kasım Cumartesi günü, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de çocuk okurlarıyla bir araya gelecek.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geçtiğimiz ay hizmete giren Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de düzenlenecek olan Kitap Tanıtım Günleri’nde Yazar – Okur buluşmalarıyla söyleşi ve imza günlerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.
“Okumak Her Yaşta Güzeldir”
Çocukları, gençleri ve her yaştan Buldanlıyı okumaya teşvik etmek amacıyla Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de düzenlenecek olan Kitap Tanıtım Günleri ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Okumak her yaşta güzeldir. Çocuklarımızı, gençlerimizi her yaştan Buldanlı hemşehrilerimizi sevdikleri yazarlarla ve kitaplarıyla buluşturmak istiyoruz. İlk Kitap Tanıtım Günü’nde Çocuk Kitapları yazarı Eğitimci Bahar Kelci konuğumuz olacak. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
Kitap Tanıtım Günleri:
Yer: Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe
Tarih: 25 Kasım 2023 Cumartesi
Saat: 11:00-18.00
Çocuk Kitapları Yazarı Eğitimci Bahar Kelci’nin katılacağı imza ve söyleyişe bütün halkımız davetlidir.