BULDAN’DA RESİM VE EBRU KURSUNA BÜYÜK İLGİ
Kasım 21, 2023
Başkan Şevik, Ankara temaslarında
Kasım 22, 2023

Başkan Şevik,adaylık başvurusunu yaptı

Başkan Şevik, MHP’den adaylık başvurusunu yaptı
Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Buldan’a bir dönem daha hizmet etmek amacıyla MHP Genel Merkezi’ne giderek 31 Mart Yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’ne giden Başkan Şevik, başvuru evrakını teslim etti. Ardından MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile bir süre görüşen Başkan Şevik, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve tensipleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Buldan Belediye Başkanlığı için adaylık başvurumuzu yaptık” dedi.
2007-2014 dönemlerinde 7 yıl Buldan’a hizmet eden Başkan Şevik, 5 yıl aranın ardından 2019 yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanlığı görevine getirildi. 12 yıllık belediye başkanlığı döneminde söz verdiği projeleri tek tek hayata geçirdiğini, çevreci, sosyal, kültürel ve turizm yatırımları sayesinde Buldan’ın değerine değer kattıklarını bunun yanı sıra çok sayıda kamu yatırımını da ilçeye kazandırdığını dikkat çeken Başkan Şevik, “Buldan bizim sevdamız. Buldan için ne yapsak azdır. Kadim ilçemiz Buldan’ı daha refah, daha gelişmiş, tarih, kültür ve eko turizmde adından söz ettiren ve turizmde hak ettiği payı alan bir ilçe konumuna taşımak istiyoruz. O nedenle bir dönem daha hizmet etmek arzusundayım. Adaylık başvurumu yaptım. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.