Başkan Şevik,MHP Genel Merkezi’nde
Kasım 22, 2023
Başkan Şevik, Spor Toto Teşkilatını ziyaret etti
Kasım 22, 2023

Milli Okçu Murat Turan Buldan’da

Milli Okçu Murat Turan’dan Buldanlı minik okçulara moral ziyareti
Buldan Belediye bünyesinde açılan Okçuluk Kurslarına devam eden sporcularla bir araya gelen Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, “Bu seviyeye çok çalışarak geldim. Başarının yolu çalışmak ve inanmaktan geçer” tavsiyesinde bulundu. Milli Okçu Turan, minik sporcularla birlikte örnek atışlar yaptı, moral verdi.

Buldan Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan ve Aleyna Ayşe Sakallı antrenörlüğünde devam eden Okçuluk Kursu sporcularıyla bira araya gelen Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, başarısının sırrını anlattı, örnek atışlar yaptı.
Buldanlı minik okçuların Buldan Belediyesi Düğün Salonu’ndaki antrenmanlarını da yakından izleyen Milli Okçu Turan, öğrencilerle uzun uzun sohbet eti. 2009 yılında Burdur’da düğünde atılan maganda kurşununun isabet etmesinden dolayı tekerlekli sandalyeye mahkum olan Murat Turan, hayatını değiştiren okçuluk sporunda başarıya giden yolun çok çalışmak olduğunu vurguladı. Milli Okçu Turan, “Bu seviyeye çok çalışarak geldim. Günde 6 saat antrenman yapıyordum. Hocamın itirazı üzerine 4 saate indirdim. Başarının yolu çok çalışmak ve inanmaktır. Sizler de kendinize inanın, güvenin” tavsiyesinde bulundu.

Buldanlı sporcularla birlikte örnek atışlar yapan Turan, Okçuluğun pahalı bir spor dalı olduğunu dikkat çekerek, “Sizler şanslınız. Buldan Belediyesi sahip çıkmış. Okçulukta destek ve sponsorluk önemli. Belediye Başkanı Şevik’e teşekkür ederim” dedi.
Buldan Belediye Spor Kulübü Antrenörü Aleyna Ayşe Sakallı ise Milli Okçu Murat Turan’ı ağırlamaktan büyük bur mutluluk duyduğunu ifade ederek, “ Milli Okçu Turan’ın ziyareti, hem sporcularım hem de benim için büyük bir moral oldu. Tavsiyeleri bu yolda bize ışık tuttu. Hedeflerimize ulaşmak için bu yolda önümüze çıkan tüm zorluklara rağmen inancımızı yitirmeyeceğiz” diye konuştu.