Başkan Şevik, yol yapım çalışmasını inceledi
Kasım 28, 2023
Meclis, yılın son toplantısı yaptı
Aralık 2, 2023
Başkan Şevik, yol yapım çalışmasını inceledi
Kasım 28, 2023
Meclis, yılın son toplantısı yaptı
Aralık 2, 2023

BAŞKAN ŞEVİK, PAZARYERİNİ ZİYARET ETTİ


Her hafta Perşembe günleri kurulan Buldan pazarını dolaşıp evinin sebze ve meyve alışverişini gerçekleştiren Başkan Şevik, bereketli kazançlar dilediği pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik geleneksel hale getirdiği pazaryeri ziyaretin birini daha gerçekleştirdi. Her hafta Perşembe günleri kurulan ve bölgenin en büyük semt pazarlarından olan Buldan pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pazarcı esnafının ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Şevik, “’Gönül Belediyeciliği’ ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize belirli periyotlarda devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizde Perşembe günleri kurulan pazaryerini gezerek esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Onların isteklerini ve talepleri bizim için önemli” diyerek esnafa hayırlı işler bereketli kazançlar diledi.
Pazar alışverişini de buradan yapan Başkan Şevik’in yapmış olduğu ziyareti güzel ve anlamlı bulan pazar esnafı ve vatandaşlar, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.