BULDAN BELEDİYESİ YENİ PARKLAR YAPACAK
Şubat 23, 2024
Başkan Şevik’in “Berat Kandili” mesajı
Şubat 24, 2024

KADINLAR KIRAATHANESİ AÇILDI


Buldan’da Kadınlar Kıraathanesi açıldı. Yeniceket Mahallesi’nde faaliyete geçen “Kadınlar Kıraathanesi” bölgede tek olma özelliğini taşıyor.

Yenicekentli Yasin ve İlhan Bozan kardeşlerin işletmeciliğinde faaliyete başlayan Kadınlar Kıraathanesi, düzenlenen törenle hizmete girdi. Kadınlar Kıraathanesinin açılış kurdelesini ise Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Orpak ve davetliler birlikte kesti.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, işyerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Buldan’a ve Yenicekent’te değişik bir vizyon, değişik bir anlam kattılar. Olmayan bir şeyi gerçekleştirdiler. Yasin-İlhan Bozan kardeşlere başarılar diliyorum. Yenicekentli üretken kadınlarımızın sosyalleşmesi, sosyal hayatın içerisine katılması anlamında önemli bir adım, diye düşünüyorum. Kadınlarımızın burada keyifli vakit geçirmelerini dilerim” dedi.

Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra işletmeciliğini Alkan Saat ve Ahmet Saat’in yaptığı ASsaat Tarım’ın açılış törenine katıldı. Başkan Şevik, ASaat Tarım’ın Yenicekentli üreticilere hayırlı olmasını temenni etti.