KADINLAR KIRAATHANESİ AÇILDI
Şubat 23, 2024
Başkan Şevik, minik sporcularla buluştu
Şubat 26, 2024

Başkan Şevik’in “Berat Kandili” mesajı


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Kurtuluş Gecesi, Af Gecesi ve Arınma Gecesi gibi anlamlara gelen, ayrıca Mübarek Ramazan Ayının da bir müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Şevik mesajında, “Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili’ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir.
Arzın, semanın ve insanlığın mukadderatıyla ilgili kararların tayin edileceği Berat Kandilini iyi değerlendirip gönül birliği yapmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Buldanlı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.