Başkan Şevik, “Tüm halkımıza geçmiş olsun”
Ağustos 4, 2021
Başkan Şevik’e mevkidaşından geçmiş olsun ziyareti
Ağustos 5, 2021
Başkan Şevik, “Tüm halkımıza geçmiş olsun”
Ağustos 4, 2021
Başkan Şevik’e mevkidaşından geçmiş olsun ziyareti
Ağustos 5, 2021

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEVİK’TEN TEŞEKKÜR

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA ŞEVİK’TEN TEŞEKKÜR..,Türkiye ve ilçemiz Türlübey Mahallesinde meydana gelen orman yangınlarının herkesin ciğerini yaktığını kaydeden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Neyse ki ilçemizdeki yangını kontrol altına alıp söndürdük. Bu zorlu görevde emeği geçen tüm personellere ve gönüllü vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bizzat telefonla arayarak MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin geçmiş olsun dileklerini ileten MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’a , Bizleri yalnız bırakmayan MHP İl Başkanı Ziya Gökalp’e, eski il Başkanı Cafer Birtürk’e, iMHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, ile hem yangın alanına gelerek söndürme ekibine refakat eden hem de Türlübeyli vatandaşlarımızı ziyaret ederek acılarını paylaşan, Denizli Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e AK Parti Grup Başkanvekili Denizli milletvekili Sayın Cahit Özkan’a, Denizli Milletvekili Nilgün Ök Hanımefendiye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’e, AK Parti ilçe teşkilatı ile madden ve manen destekçimiz olan mevkidaşlarıma teşekkür ederim. Allah bir daha böyle felaket yaşatmasın” dedi.