Buldan’ın Kurtuluş Günü törenle kutlandı
Buldan’ın Kurtuluş Günü törenle kutlandı
Başkan Şevik, gençlerle çevre temizliği yaptı

Şehitlerimiz için mevlit okutuldu

Belediyemiz tarafından 4 Eylül Buldan’ın Kurtuluşunun 101.yıl dönümü dolayısıyla Buldanlı ve tüm aziz şehitlerimizin ruhu için Alanyazı Meydanı’nda lokma hayrı ve mevlid-i şerif okutuldu.

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’in, eşi Bahija Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve yönetimi ile birlikte katıldığı programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak mevlid-i şerif okundu ve ardından tüm şehitlerimiz için dua edildi. Başkan Şevik, Buldanlı ve tüm şehitlerimiz için dua eden İlçe Müftülüğü din görevlileri Ali Can Coşan, Sedat Teke ve Celal Ünsal’a Buldan dokuması ürünlerden hediye ederek teşekkür etti. Başkan Şevik, “4 Eylül Kurtuluş Günü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah kabul etsin” temennisinde bulundu.