Buldan’ın “En”leri ödüllerini aldı
Buldan’ın “En”leri ödüllerini aldı
MHP’li Yıldırım Başkan Şevik’i ziyaret etti

KOLPA COŞTURDU

21.Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nin 2. günü sahne alan KOLPA seslendirdiği hareketli şarkılarla gençleri coşturdu.
Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından, geleneksel el dokuma ürünlerden hazırlanan defile sunumu ve Balkan Halk Dansları gösterisini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri ile alanı dolduran binlerce izleyenden tam not aldı.
Başkan Şevik ile birlikte sahneye çıkan Başkan Zolan, defileyi sunan mankenlere el dokuma ürünlerden hediye etti.
Alanyazı Meydanı’nı dolduran gençler KOLPA ile coştu. Keyifli bir konser izleyen Buldanlı gençler KOLPA’yı “Güzel değilim ama, Kafam senden bile güzel” yazılı dövizlerle karşıladı. Başkan Şevik, KOLPA solisti ve ekibine Buldan dokuma şal hediye ederek teşekkür etti.