Okçular Başkan Şevik’i ziyaret etti
Kasım 7, 2023
Başkan söz verdi: Oyun parkı yapılacak
Kasım 9, 2023
Okçular Başkan Şevik’i ziyaret etti
Kasım 7, 2023
Başkan söz verdi: Oyun parkı yapılacak
Kasım 9, 2023

126 KONUT HIZLA İLERLİYOR


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in girişimleri ile Yeni Mahallede başlatılan 2. Etap 126 TOKİ konutları hızla ilerliyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. TOKİ inşaatının belirtildiği 400 iş gününde tamamlanacak olmasının sevindirdiğini söyleyen Başkan Şevik, 3.Etap TOKİ konutlarının Yenicekent Mahallesine yapılacağını açıkladı.

2010 yılında Buldan’a 112 konut, 2 ticari alan ve çocuk oyun parkından oluşan birinci etap konutları 11 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak hak sahiplerine teslim edildiğini açıklayan Başkan Şevik, 2019 Mahalli idareler seçimlerinde Buldanlılara söz verdiğini hatırlatarak, “Seçim Beyannamemizde söz verdiğimiz Toplu Konut Projemiz hayat buluyor. TOKİ tarafından sosyal konut projesi kapsamında 126 konut inşaatında incelemelerde bulunduk. Çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Geçtiğimiz Şubat ayında inşaatına başlanan 2. Etap konut inşaatı ihale sözleşmesinde belirtildiği gibi tam zamanında hak sahiplerine teslim edilecek olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

3.ETAP KONUTLAR YENİCEKENT’E YAPILACAK
Başkan Şevik, Ankara ziyaretlerinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile de temaslarda bulunduğunu ve Yenicekent’e de TOKİ konutlarının yapılması için söz aldığının müjdesini verdi. Başkan Şevik, Yenicekent Mahallesi’nde Menderes Caddesi Elekçukuru Mevkiinde Belediyeye ait 43 bin 657 metrekarelik arsanın TOKİ’ye tahsis edilerek dar gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi yapılacağını belirtti.