Lisanslı sporculardan Başkan Şevik’e Plaket
Kasım 30, 2021
Buldan Festival tarihi belli oldu
Aralık 3, 2021

Başkan Şevik:Engelsiz Buldan için çalışıyoruz

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Göreve geldiğimiz günden itibaren toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi engelli kardeşlerimize de kolay ve kaliteli bir yaşam sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik yayınladığı mesajında, 3 Aralık engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından önemli bir tarih olduğunu vurguladı. Engelli olmanın kabahat, kusur, eksiklik veya acziyet olmadığına işarete eden Başkan Şevik “Engellilik insani bir halin özeti olup herkesin, her an başına gelebilecektir. Şayet gerçek bir engel varsa o da kalplerdeki tortular, zihinlerdeki pürüzler, vicdandaki lekelerdir” dedi.

Başkan Şevik göreve geldikleri günden itibaren engelsiz ve daha yaşanılabilir bir Buldan için çalışmalarını sürdüklerini belirterek, “ Halkımızın sosyal gereksinimlerini karşılayacak her türlü hizmeti sunmak, bizim görevimizdir. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya, onların dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Kaldırım düzenleme çalışmalarını engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yaptık. Yeni düzenlemelerle engelsiz ve daha yaşanılabilir Buldan için çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle engellerin kaldırıldığı bir dünya için, tüm engelli kardeşlerimin, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” dedi.