Buldan’ın çağla dövmesi,tarhana festivalinde
Mart 19, 2022
Nevruz, coşkuyla kutlandı
Mart 21, 2022

Başkan Şevik, şampiyonluk sevinci yaşadı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Buldan Belediyespor’u final maçında yalnız bırakmadı. Sarayköy Stadında Yeşil Çivril Belediyespor ile berabere kalarak ligi birincilikle tamamlayan Buldan Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) için play-off’a kalan takım oldu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Buldan Belediyespor’u, Sarayköy Stadında Yeşil Çivril Belediyespor ile oynadığı final maçını izledi. Sarayköy Stadında Yeşil Çivril Belediyespor ile berabere kalarak ligi birincilikle tamamlayan Buldan Belediyespor’un şampiyonluk sevincine ortak olan Başkan Şevik, maç bitimi sahaya inerek takımı tebrik etti, birlikte fotoğraf çektirdi.

Buldan’ın futbol ve diğer spor dallarında iyi bir yere gelmesi için belediye olarak imkânları doğrultusunda destek verdiklerini vurgulayan Başkan Şevik, “Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda Buldan’a başarışla temsil eden Belediyespor7u tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki play-off maçlarından da galip çıkarak Bölgesel Amatör Lig’de de ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek” dedi.