Pembe akasya güzelliği
Başkan Şevik’ten Ramazan Bayramı mesajı
Mayıs 1, 2022

Başkan Şevik’ten 1 Mayıs Mesajı

Buldan Belediye Başkanı ve Mahalli İdareler ve İşverenleri Sendikası Denetleme Kurulu üyesi Mustafa Şevik, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramını en derin duygularımla kutlarım. Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır” dedi.

Buldan Belediye Başkanı ve Mahalli İdareler ve İşverenleri Sendikası Denetleme Kurulu üyesi Mustafa Şevik, 1 Mayıs işçi bayramı mesajında “ Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramını en derin duygularımla kutlarım. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.’ buyurarak emeğin önemine dikkat çekmiştir ve bu konuda insanlığa yol göstermiştir. Bizler de bu hadis-i Şerif’i şiar edinerek, belediyemizin iş ve hizmet üretiminde birinci derecede rol oynayan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini, alınlarının teri kurumadan vermek için gayret gösteriyoruz. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.