Başkan Şevik, Festivali Değerlendirdi
Haziran 15, 2022
Şehit polisimiz için mevlit okutuldu
Haziran 19, 2022

Öğrencilerden Yıl Sonu Resim Sergisi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Alacaoğlu Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülümser Durmaz ve öğrencileri tarafından oluşturulan resim sergisi açılışına katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen ve Okul Müdürü Beşir Çoban ile öğrenci ve velilerinin katıldığı sergide, öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları yağlı boya çalışmaları tek tek inceleyen Başkan Şevik, öğrencilere başarılar diledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen, Alacaoğlu Ortaokulu Müdürü Beşir Çoban, Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülümser Durmaz ve öğrenciler tarafından oluşturulan sergi açılışını gerçekleştirdi. Talat Tarakçı Parkı’nda açılan sergi öğrencilerin 2021-2022 eğitim-öğretim yılı içerisinde yağlı boya çalışmaları sergilendi.

Öğrencilerin eserlerini tek tek inceleyen ve bilgi alan Başkan Şevik,   sergide yer alan tabloların çoğunluğunu kedi, köpek ve doğa temalı resimlerden oluşturmasını ise takdire şayan buldu. Hayvan sevgisinin daha çocuk yaşlarda aşılanabileceğini vurgulayan Başkan Şevik, “Çocuklarımız hayvan sevgisini de tablolarına yansıtmış. Çocuklarımızın hayvan ve doğa sevgisi, bizleri de sevindirdi. Benim burada çocuklarımıza bir müjdem var.  İlçemizin en güzel yerinde, ağaçların içerisinde, onlar için en doğal ortamın sunulacağı çok güzel bir barınak yapıyoruz. Sokak canlarımız için doğal ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlanacak. Tamamlandığında oraya siz çocuklarımızı, ebeveynlerinizi bekliyoruz” dedi.