Başkan Şevik’ten yeni yıl mesajı
Aralık 30, 2022
Anaokulu Yapımı İhaleye Çıkıyor
Ocak 2, 2023

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Başkan Şevik, mesaideki personelini ziyaret etti, yeni yıllarını kutladı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri ile birlikte 2022 yılının son gününde sahada çalışan belediye personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra İlçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, personele yeni yıl iyi dileklerini iletti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve birim amirleriyle birlikte belediye çalışmalarını yeninde inceledi yılın son gününde sahada çalışan işçilerin yeni yılını kutladı.
Başkan Şevik ve beraberindekiler ilk olarak Buldan’ın yeni ve en büyük mahallelerinden olan Gölbaşı Mahallesi’nde inşaatı devam eden sosyal tesisi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Sosyal Tesis yapılacak alandaki teraslama ve duvar çalışmalarının devam ettiği alanda sosyal tesis ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Burada mahalle sakinlerimizin düğün, sünnet ve mevlit gibi merasimlerini yapabileceği yarı kapalı bir alan olacak. Çok amaçlı sosyal tesisin yanı sıra çocuklarımız için oyun parkı, kadınlarımız için fitness gurupları, gençlerimiz için ise basketbol ve voleybol sahası olacak. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla burası mahallemize yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacağız” dedi.
Başkan Şevik, sosyal tesis alanında çalışmalarını sürdüren işçilerin yeni yılını kutladı iyi dileklerini iletti.
BÖLGENİN EN MODERN BARINAĞI OLACAK
Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra Sokak Hayvanları Barınağına konulacak kulübelerin yapıldığı marangozhaneyi ziyaret etti. Süleymanlı Mahallesi’ndeki marangozda yapılan kulübeleri inceleyen Başkan Şevik, “Sokaktaki canlarımız için daha sağlıklı, daha modern yeni barınak yapıyoruz. Tamamen ahşaptan yapılacak olan barınağımız bölgenin en orijinal ve modern barınağı olacak” dedi.
Kulübelerin ocak ayının sonunda hazır olacağını belirten Başkan Şevik, şubat ve mart ayında barınağımız tamamlanmış olacak” diye konuştu.
SOSYAL TESİSLER YÜKSELİYOR
Başkan Şevik, Kovanoluk Mahallesi Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulundu. Sosyal tesisin çelik konstrüksiyon montajını yerinde inceleyen Başkan Şevik, 13 mahallede inşaatı devam eden sosyal tesislerin en kısa zamanda birer birer hizmete gireceğini açıkladı.
Başkan Şevik, sosyal tesis inşaatında çalışan işçilerle tek tek selamlaşarak yeni yıllarını kutladı, personele yeni yıl iyi dileklerini iletti.
Başkan Şevik, AK parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, personelin yeni yılını kutladı.