Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü kutlandı
Nisan 10, 2023
Başkan Şevik,milletvekili adayı Ök’ü ağırladı
Nisan 13, 2023

Garip, Buldan’da Çarşı-Pazar gezdi


14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmalarını Buldan’da devam eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Av. Yusuf Garip, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti, ardından semt pazarını gezerek esnafa hayırlı işler diledi, oy istedi.

MHP Denizli Milletvekili Adayı Av. Yusuf Garip, seçim çalışmalarını Buldan’da devam etti. İlk olarak Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Av. Garip’e MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Buldan’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten MHP Adayı Av.Garip, “Belediye Başkanımızın yaptığı güzel hizmetleri hem görüyor, hem yaşıyor hem de Buldanlılarla yaptığımız birebir görüşmelerde, geri dönüş noktasında MHP’li ve Cumhur İttifakı üyesi belediye başkanı olarak bizlerin gurur kaynağısınız. Güzel hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Malumunuz 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı ve adaylık süreci ve seçim süreci 14 Mayıs milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine girildi. Genel Merkezimizin takdiri ile Denizli Milletvekilliği aday gösterildik. Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’mizin her yerine olduğu gibi bugünde Buldan’ımıza ziyaret etmek nasip oldu. Bize ev sahipliği yaptığınız için, her zaman yanımızda olduğunuz için başta siz belediye başkanımız, ilçe teşkilatımız ve ülkü ocakları ve tüm Buldanlı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öncelikle adaylığınız hem camiamıza hem milletimize hayırlı uğurlu olsun. 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’miz için çok önemli. Yeni sisteme göre, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine göre çok öneme haiz. Ben tekrar sizlerin şahsında bütün camiaya, Sayın Genel Başkanımıza, Cumhur İttifakı’nın değerli temsilcileri ve Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan saygılarımızı ve sadakatlerimizi iletiyoruz. Tabi biz Yusuf Bey ile her zaman bu camianın içinde emek vermiş, gönül vermiş, bu camianın kutlu yolculuğunda hizmet etmiş kardeşiniz olarak her daim selamladık, bizleri selamlıyorsunuz. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı, Sayın Cumhurbaşkanı yüksek oranıyla hem Milliyetçi Hareket Partisi’nin en yüksek milletvekili sayısıyla TBMM temsil etmek için çalışacağız. Denizlimiz, biraz öksüz kaldı. İnşallah MHP bir değim iki ve daha fazla sayıda milletvekili ile TBMM’de temsil edilir. Ben tekrar size ve şahsında bütün MHP camiasına, partidaşlarımıza başarılar diliyorum. Şahsım ve parti ilçe teşkilatım olarak her zaman sizlerin emrinizde olduğumuzu da belirtmek isterim. Tekrar hoş geldiniz” diye konuştu.

Başkan Şevik ve MHP Adayı Av. Yusuf Garip, MHP Buldan İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Perşembe günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti, esnafa hayırlı işler dilediler. Alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnafla uzun uzun sohbet eden Garip, kendisini tanıttı, destek ve oy istedi.