Doğal gaz için acele kamulaştırma yapılacak
Mayıs 12, 2023
Başkan Şevik,mahalle toplantılarına devam ediyor
Mayıs 13, 2023

Başkan Şevik, Bölmekaya’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Bölmekaya Mahallesi’nde düzenlenen oplantıda, vatandaşlarla bir araya geldi. MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, 14 Mayıs seçimlerinde 1 oy Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy partisine istedi.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahalle toplantılarına devam ediyor. MHP İlçe Teşkilatının Bölmekaya Mahallesi’nde düzenlediği kahvehane toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şevik’e MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Mahalle Muhtarı Ünal Kırmızıoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 1 oy recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy da partisine oy istedi.
“Herkes sandığa gidip oyunu kullanarak vatandaşlık vazifesini yerine getirmelidir” çağrısında bulunan Başkan Şevik, 14 Mayıs seçimlerinin yüzyılın değil son 1000 yılın seçimi olacağını vurgulayarak neden Cumhur ittifakını desteklemeleri gerektiğini şu sözlerle açıkladı:
“1071’de Malazgirt Zaferi ile Türk Vatanı haline gelen bu topraklar üzerinde kalacaksa, Ki; bu topraklar dünyanın en büyük imparatorlluğuna ev sahipliği yapmış. 1’i Roma imparatorluğu, arkasından sizin atalarınız dünyanın en büyük imparatorluğu Osmanlı İmparatorluğunu kurmuşlar. Kanuni devrini düşünün Barbaros gibi bir amiral, Sokullu gibi bir başbakan, Kanuni gibi bir Cumhur reisi, tarihe mal olmuş Mimar Sinan gibi bir sanatkar, Nefi gibi bir şair, Nedim gibi bir tarihçi, Dünyanın hiçbir medeniyetinde,,Yunan ve Roma’dadır. Yunan ve Roma’nın en ihtişamlı döneminde bile bu kadar önemli şahsiyeti bir araya gelmemiştir. Sizin tarihiniz böyle bir tarih. Bu bin yıllık topraklarda yaşamanın bir bedeli var. Demokrasi de çok önemli bir sistem. Bu sistem size millet iradesi vermiş. Bir rey ile sana güç vermiş. Bu gücü nasıl kullanacağınızı iyi karar vereceksiniz. Çünkü 15 Mayıs sabahı keşke götürmeyecek bir dönem başlayacak. Dünyada çok ciddi sıkıntılar var. Dünya tıkandı. Rusya, Amerika. Artık emperyalistlerin klasman gücü yetmiyor. Halkı besleyemiyor. Bu doğu ile batının savaşı. Hakla batılın savaşı. Dünyanın her yerinde mazlumların çığlık sesi geliyor. Türk ve İslam Sancağı Anadolu’da eğildi. Ancak burada kalkabilir. Bütün dünya insanlığı sizin o müjde bekliyor. Onun için arkadaşlar bir oy cumhur İttifakına, 1 oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a.”
Başkan Şevik daha sonra Bölmekaya Mahalle sakinlerini dinledi, çözüm önerileriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.