Başkan Şevik, Bölmekaya’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Mayıs 12, 2023
126 TOKİ Konutu için start verildi
Mayıs 13, 2023

Başkan Şevik,mahalle toplantılarına devam ediyor


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında başlattığı mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türlübey ve Karaköy mahallelerinde düzenlenen kahvehane toplantılarında vatandaşlarla buluşan Başkan Şevik, “bir oy deyip geçmeyin, bir rey deyip geçmeyin mühür milli iradenin tezahürüdür. O nedenle sizin sadece şahsınızdan değil, eşinizden dostunuzdan, herkesten Sayın Cumhurbaşkanımız adına ve Cumhur İttifakı adına oy istiyorum” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Özak ile yönetim kurulu üyeleri, Türlübey ve Karaköy Mahallelerinde düzenlenen kahvehane toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Türlübey Mahallesi kahvehanesinde vatandaşlara seslenen Başkan Şevik, 14 Mayıs’ın çok önemli bir seçim olduğunu vurguladı. Başkan Şevik, “1946’da 2. Cihan harbinden sonra dünyada San Francisco beyannamesinden sonra çok partili düzene geçildi.1946’da Cumhuriyet Halk Fıkrası’nda 4’lü takrir isteyen Celâl Bayar, Refik Koraltan, Adnan Menderes ve Fuat Köprülü Demokrat partiyi kuruyor.1950’de de kuruluşundan 4 sene sonra iktidar oluyor. O da bir 14 Mayıs’a denk geliyor. O’nun için 14 Mayıs bizim için çok önemli. ‘Yeter artık söz milletin’ iradesi 2. 14 Mayıs’ta da sandığa yansıyacaktır. Ben inanıyorum ki Türk milleti milli iradeden yana, devletinden yana, hakkaniyetinden yana tercihini yapacaktır” diye konuştu.

Necip Türk milletinin meclisinde ‘Hakimiyet Hak’ındır” sözünü hatırlatan Başkan Şevik, “Ama hak kuluna öyle bir şey bahşetmiş ki, cüzi irade vermiş. Külli irade halkına cüzi irade bahşetmiş, halka da o rey İstihkakını emanet etmiş. Onun için oy namustur, şereftir.Biz bunu böyle görüyoruz. Ama biz her partinin, her seçmenin iradesine peşinen söyleyeyim saygılıyız” dedi.

Türlübey Mahalle toplantısının ardından Karaköy Mahallesi’ne geçen Başkan Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri burada da vatandaşlarla bir araya geldi. Karaköy hemşehrilerinden 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde mutlaka sandığa gitmelerini isteyen Başkan Şevik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na oy istedi.