ÇEKÜL Vakfı’ndan Başkan Şevik’e teşekkür
Mayıs 17, 2023
Başkan Şevik, Kestane Deresi’nde incelemelerde bulundu
Mayıs 18, 2023
ÇEKÜL Vakfı’ndan Başkan Şevik’e teşekkür
Mayıs 17, 2023
Başkan Şevik, Kestane Deresi’nde incelemelerde bulundu
Mayıs 18, 2023

Başkan Şevik, anaokulu inşaatını gezdi


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gölbaşı Mahallesinde yapımı devam eden anaokulu inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Şevik, 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanan anaokulun, ilçenin ve öğrencilerin geleceği için büyük önem taşıdığını belirtti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleriyle ilçeye kazandırılan anaokulu inşaatı hızla devam ediyor. Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle, Gölbaşı Mahallesi’nde belediye tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alanda yapımına başlanan anaokulu 6 derslikten oluşuyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul hizmete girmesi planlanan anaokulu inşaat alanını gezen Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Başkan Şevik, Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin destekleriyle Buldan’a kazandırılan anaokulun, ilçenin ve öğrencilerin geleceği için çok önemli aldığını vurguladı. Başkan Şevik, “Buldan’ımıza bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, yeni eğitim binasını İlçemize kazandırmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.